Oudegracht 201

oudegracht utrecht   degrotewerf-003   degrotewerf-002

Op een gezellig stuk van de Oudegracht vindt u werfkelder 201. De ruimte is ook bekend onder de naam de Grote Werf. Een sfeervolle ruimte waar u met plezier overlegt, knopen doorhakt, creatief brainstormt en nader tot elkaar kunt komen. Heeft u tussendoor behoefte aan een frisse neus? Voor de deur kunt u heerlijk even aan de werf staan en bootjes kijken. Tussendoor de luiken in de werfkelder openen geeft ook al een buitengevoel. Voel een frisse bries en hoor het water van de Oudegracht tegen de waterkant klotsen. Zo ‘idyllisch’ kan zaken doen zijn!

Capaciteit
Blokopstelling: maximaal 30 personen
Theateropstelling: maximaal 60 personen

Voorzieningen
De werfkelder is van alle gemakken voorzien, zoals Wi-Fi en een flatscreen. Naast de vergaderruimte zit een keukentje met koelkastje en afwasmachine.

Aanrader!
Te reserveren in combinatie met lunch, diner, training, teambuildingworkshop, boottocht, rondleiding of spelprogramma. Bekijk het volledige aanbod bedrijfsuitjes op PuurUtrecht.nl.

Bereikbaarheid
Op loopafstand van het CS, Mariaplaats en Domplein. Ook met de auto is de locatie goed bereikbaar door de nabij gelegen Springweg parkeergarage.